What is the fastest framework in the world ?

تم إضافة السؤال من قبل SHERIF SAKR , Senior Application developer , 1stcentury
تاريخ النشر: 2014/05/22
Hafiz Muhammad Haroon Akram Muhammad Akram
من قبل Hafiz Muhammad Haroon Akram Muhammad Akram , Research And Develoment , Zeej Printing and Marketing

in these days people are preferring laravel. but i like to to be use zend because i feel more conformable with it

Asem Saad
من قبل Asem Saad , IT System Administrator / Senior PHP Web Developer , Teleperformance Egypt

well it depends on how you will use it, currently Yii Framework and Laravel