What type of orders allow you to limit your losses by placing an order below the market price?

a) Market orders b) Limit orders c) Stop orders d) Long calls

تم إضافة السؤال من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town
تاريخ النشر: 2014/05/21
SHAIKH MOHAMMED BASHEER AHMED SHAIKH
من قبل SHAIKH MOHAMMED BASHEER AHMED SHAIKH , Account Manager , Tarik Al Zahid Holding Company

Option A. If the stock drops back below this price, then the order will become a market order and get filled at the current market price,

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

Answer C correct answer

Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

c) Stop orders