Where there's a will there's a way, who agrees?

تم إضافة السؤال من قبل نضال سعودي , صاحب مشروع تركيب و صيانة الحواسيب وتقديم خدمات اعلامية و انترنت , فاكينغ انفورماتيكا
تاريخ النشر: 2013/06/17
Kaamila Tahseen
من قبل Kaamila Tahseen , Change Management Team Manager , cognizant technology solutions

Ways are always there, it is Will that u need to develop...

نضال سعودي
من قبل نضال سعودي , صاحب مشروع تركيب و صيانة الحواسيب وتقديم خدمات اعلامية و انترنت , فاكينغ انفورماتيكا

well

i agreed because Ways always open for everyone its all depend on us we want to move forward or not.

Mohsin Mohsin
من قبل Mohsin Mohsin , Asst. Manager , Paradigm Services Private Limited (DCD Group)

I Agree

Tahir Mahmood
من قبل Tahir Mahmood , Freelance Accountant , Mazdoo Accounting

Offcourse