If your boss use abusive language to you then what will you do?

تم إضافة السؤال من قبل syed yakoob , supply chain assistant , Home Centre LLC (A Division of Landmark Retail Group Ltd)
تاريخ النشر: 2014/05/17
ahalam alshehri
من قبل ahalam alshehri , اخصائية مبيعات , شركه بيبسي العالميه لصناعه المرطبات

I'm trying to fix things and get away from the fray with him