Educational Civil Engineering knowledge is how much helpful in practical field?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Abdul Moktadir Chowdhury , Contracts Administrator| Senior Estimator , ARC (The Australian Reinforcing Company)
تاريخ النشر: 2014/05/15
Mohamed Helal
من قبل Mohamed Helal , Project Manager , GROUP CONSULT INTERNATIONAL

Thanks for invitation....I endorse Experts answers

Tamal Das
من قبل Tamal Das , Structural Inspector , KEO International Consultants

It is helpful for review of technical queries for day to day work.Educational knowledge is mandatory