How we can remove blue Green algae from water?

تم إضافة السؤال من قبل KHALED ARAFAH SEDDIEK , general manager of industrial waste and environment , شركة مياه الشرب والصرف الصحي
تاريخ النشر: 2014/05/15
Tuan Agad Malik Sadikeen
من قبل Tuan Agad Malik Sadikeen , MEP Engineer , REKAZ MANAGEMENT & OPERATION FACILITIES LLC

By adding bio-ciders that eliminates the algae formula.

ADITYA SARUPRIA
من قبل ADITYA SARUPRIA , Waste Management Supervisor , Qatar Foundation

Sodium Hypochloride can be used to remove algal growth from system.

ahmed el nahas abd el hamed
من قبل ahmed el nahas abd el hamed , manager , alexandria company for petroleum additives { ACPA}

use algicide based on aldehyde or copper sulfate