What is your company ERP Solution ?

1- Oracle EBS2- Sap3- Microsoft Dynamics4- Others

تم إضافة السؤال من قبل Alhussein Elsawy , Internal Audit Supervisor , Bindawood Holding
تاريخ النشر: 2014/05/14
Alhussein Elsawy
من قبل Alhussein Elsawy , Internal Audit Supervisor , Bindawood Holding

Oracle E-Business Suite

Tariq Ali
من قبل Tariq Ali , Deputy Manager IT , Kohat Cement Company Limited

Ms Dynamics GP

Pirouz Ebadypour
من قبل Pirouz Ebadypour , Senior System Administrator (Full-time Employee) , Holland Imports Inc.

NuPro (previously Procom) by WoodPro