How to download v-center 5.5 and how can i install it in widows server 2008, and can i use v-center 5.5 in linux?

تم إضافة السؤال من قبل AMR MOHAMED MAHMOUD , Linux & HPE Synergy Engineer , SEED Group
تاريخ النشر: 2014/05/13
Tanweer Akhtar
من قبل Tanweer Akhtar , Associate Consultant , HCL Technologies Ltd

You can download it from VMware website & you can install it through it's executables on WIndows64- bit platform only.