When we have to create provisions for doubtful debts against receivables? Any criteria?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Fiaz , GROUP MANAGER ACCOUNTS, FINANCE AND TAX , SMPL Group of Companies
تاريخ النشر: 2014/05/13
Sufyan Akhtar
من قبل Sufyan Akhtar , Accountant , Baskin Robbins

Based on Previous Data and Current Information about Recievables. eg. Previous Data Shows5% Provision but current info is u can collect only20% . so in this case current prov. will be80% instead of5 %.