What is the best SAP HR training institute in the Middle East?

تم إضافة السؤال من قبل Yazan Ahmad , programmer , wysada
تاريخ النشر: 2013/06/17
Majed Almutairy
من قبل Majed Almutairy , مدير موارد بشرية , شركة المياه الوطنية

in dubai you can find what you looking for

PRADEEP KUMAR SHARMA SHARMA
من قبل PRADEEP KUMAR SHARMA SHARMA , Consultant , Infosys Limited

It is better to go to help.sap.com to learn any sap module .

Download the latest material or you may enrol to vedio tutorials as well .

Mahdi Al Sulaim
من قبل Mahdi Al Sulaim , HR and Training Coordinator , Saudi Electricity Company

In Dubai, the best institute

Ayesha Mira
من قبل Ayesha Mira

Spiritsofts is the Best Online SAP HR Training institute in Middle east, Learn SAP HR Training with certified real time experts.

For Free demo class visit

USA:

India: + (WhatsApp)

http://www.spiritsofts.com/sap-hr-online-training

KalyaniSundaram Ganapathy Sundaram
من قبل KalyaniSundaram Ganapathy Sundaram , Technical Assistant , Nakilat - Qatar Gas Transport Corporation

SAP MENA16th Floor, Arenco Tower Sheik Zayed Road Sheik Zayed Road, DIC, Dubai118353 Facility Contact Number Booking Contact Number