Following costs should be added to fixed asset cost except (A) import duties (B) dismantling costs (C) Borrowing costs (D) cost of staff training?

تم إضافة السؤال من قبل Almutaz Bakry Sidahmed , Internal Audit Manager , Banan real estate
تاريخ النشر: 2014/05/11
Shamim Khan Dawar
من قبل Shamim Khan Dawar , Group Finance Manager , JAWAHR | Jawa Logistics | Orient Trading(OMATRA)

D). Staff training