What is the treatment of choice when we have a supracondylar femoral nonunion Hypotrophic treated with intramedullary nail retrograde previously?

تم إضافة السؤال من قبل alberto armando castillo , SPECIALIST DOCTORS , NHS TRUST HOSPITAL
تاريخ النشر: 2014/05/11
MOHAMMED AYAD
من قبل MOHAMMED AYAD , Senior Resident , St.Christophorus Krankenhaus Hospital

Revision Operation, Bone Graft and femur plate.