How do you manage your daily workload well?

تم إضافة السؤال من قبل Fida Abo Alrob , Sr. Copywriter , Imena Digital
تاريخ النشر: 2014/05/11
Gabriela Bota
من قبل Gabriela Bota , Montessori Teacher , Gateway International Montessori School

Establishing priorities and delegating tasks.

Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

Work according to plan and based on emergency by my supervisor.

Manoharan Vallamunji Kasinathan Vallamunji
من قبل Manoharan Vallamunji Kasinathan Vallamunji , Purchase Engineer (Supply Chain Management) , ITR MIDDLE EAST

By doing proper planning based on the urgency