What is the forensic audit?

تم إضافة السؤال من قبل ALLAH DITTA , Accountant , Master Beverages & Food Limited
تاريخ النشر: 2014/05/10
SAHL HIJAZI
من قبل SAHL HIJAZI , Purchasing Manager , BINZAFRAH GROUP

The application of accounting methods to the tracking and collection of forensic evidence, usually for investigation and prosecution of criminal acts , i.e. fraud.

Waqayan Al Waqayan
من قبل Waqayan Al Waqayan , Secretary of Sharia Supervisory Board (SSB) , Ahli United Bank (AUB)

An examination and evaluation of a firm's or individual's financial information for use as evidence in court.