One of the following items is not an intangible asset: a. copyrights. b. goods available for sale. c. trademarks d. Patents

تم إضافة السؤال من قبل Almutaz Bakry Sidahmed , Internal Audit Manager , Banan real estate
تاريخ النشر: 2014/05/09
Rashad Moursi
من قبل Rashad Moursi , Financial and Administrative Officer & international Business Transformer, Hotel Owner Reprs. , Investment and financial

b) goods available for sale

Thaikkattil Mathew Joshi
من قبل Thaikkattil Mathew Joshi , Group Credit Controller , Gps Group,Dubai.

Answer B.

Regards

Joshi Mathew

CIA

Amir Mahmood
من قبل Amir Mahmood , Budget and Cost Management Lead , SADARA Chemical Company

optin b

Shamim Khan Dawar
من قبل Shamim Khan Dawar , Group Finance Manager , JAWAHR | Jawa Logistics | Orient Trading(OMATRA)

Ofcourse B

Muhammad Ramzan Tufail  ACCA
من قبل Muhammad Ramzan Tufail ACCA , Assistant Finance Manager , Eltizam Asset Management Group

(B)  is the Correct Ans.

Goods available for Sale...