What should be your first line of action after receiving an unconscious patient?

تم إضافة السؤال من قبل Godfred Amparbeng , Staff Nurse , Ghana Health Service
تاريخ النشر: 2014/05/09
Mazn Zaher
من قبل Mazn Zaher , First aid instructor program , Saudi red crescent authority

 must be cheak  responsive   if there  no responsive  activated emergency team  and bring