What are the best companies that train engineer, a recent graduate in mechanical engineering in Jordan?

تم إضافة السؤال من قبل Mutaz Mohamad Barakat Faqeeh , Service Adviser Engineer , Mercedes-Benz " Tawfiq Gargour & Sons Co. "
تاريخ النشر: 2014/05/08
Mutaz Mohamad Barakat Faqeeh
من قبل Mutaz Mohamad Barakat Faqeeh , Service Adviser Engineer , Mercedes-Benz " Tawfiq Gargour & Sons Co. "

1- Tractors and Equipment Company Jordanian (Caterpillar).

2- King Abdullah II Design and Development Bureau (KADDB).