How i can increase a business?

تم إضافة السؤال من قبل ADNAN adnan shahzad , director , fiaz traders
تاريخ النشر: 2014/05/08
ADNAN adnan shahzad
من قبل ADNAN adnan shahzad , director , fiaz traders

hello sameer bhai but i think you have to be a confident in your business then you'll do everything.........

SAMEER SARODE
من قبل SAMEER SARODE , Director Operations, Shivam Management Overseas Company, Nagpur

Hi Adanan Bhai , Hadrwork , Dedication and not giveing upatitude and faith in what are you doing.