What are the differences between Interviewee VS Interviewer?

تم إضافة السؤال من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International
تاريخ النشر: 2014/05/08
Hamad Al-Jibreen ♦ Assoc. CIPD
من قبل Hamad Al-Jibreen ♦ Assoc. CIPD , Advisor / Talent Acquisition Director , Academic Leadership Center (MOE)

Interviewee: Person being interviewed (answering the questions)

Interviewer: Person doing the interview (asking the questions)