When placing a print ad campaign, the term "frequency" applies to what?

تم إضافة السؤال من قبل Abdel Fattah Ibrahim , CDT Director , Colgate Palmolive
تاريخ النشر: 2014/05/07
Fazal Ebrahim Dawood
من قبل Fazal Ebrahim Dawood , Chief Executive Officer , Stardist Ltd

The number of times the advertsing will be repeated to achieve targeted impact

zafar abbas minhas
من قبل zafar abbas minhas , Freelance Writer , DAILY MASHRAQ

number of time ad will be repeated.