My Computer skill is improving day by day.In school days am strugled to find letters in Keyboard and now i don't needs to see keyboard to type.

تم إضافة السؤال من قبل Sandeep Gatty , O&M Supervisor , DynCorp International LLC
تاريخ النشر: 2014/05/07
Mohammed Alghamdi
من قبل Mohammed Alghamdi , أخصائي دعم فني , (الجريسي) العمل مبنى الهيئة الملكيه

Good jop, and dont stop there keep moving to get more skills.