What are different approach to manufacture products?

تم إضافة السؤال من قبل Vidyut Chandra Patange , CONSULTANT & TRAINER , SRH MANAGEMENT CONSULTANTS AND TRAINERS
تاريخ النشر: 2014/05/06
Donno Maharanto
من قبل Donno Maharanto , Method & Industrial Engineer, Surface Treatment Engineer , PT Citra Tubindo Tbk, member of Vallourec Oil & Gas

4 types of processes: Project, Batch production, Mass Production, Continuous Production.