What do you prefer the public sector or the private sector? And why?

تم إضافة السؤال من قبل Ayman Mansour Aldhumayri , Manager, Center of Archives & Records , Confidatnioal
تاريخ النشر: 2014/05/06
Isa alhrout
من قبل Isa alhrout , Electronic Warfare Depots Commander ( 2013-2015) , Electronic Warfare Depots Commander

It depends on your aims ... Private sector give you more prospects but less safety

I would prefer both as both have distinctive traits and fruites.