Which are the New Techniques to be implemented in Civil Construction To Achieve the Targets of all the Planned Works In Middle East?2020 and 2022.

تم إضافة السؤال من قبل BABURAI HEGDE , PROJECT MANAGER , ALMALA NATIONAL LLC
تاريخ النشر: 2014/05/05

Increase the manpower with high skilled personnel and time to time solid site coordination.

NKURIKIYIMFURA ALFRED
من قبل NKURIKIYIMFURA ALFRED , QHSE PROJECT ENGINEER , Real Contractors ltd

Use of machines and increase the skills of labour by training them.