Planning in a project is done in which Phase : 1) Planning 2) Initiation & Planning 3) Initiation, Planning & Execution 4) Planning & Execution

تم إضافة السؤال من قبل Ramendra Sunder Sinha PMP , DGM Planning , Gaur Sons Limited
تاريخ النشر: 2014/05/04
SADANANDA BC
من قبل SADANANDA BC , Manager - Projects , Colliers International (India) Property Services Pvt Ltd

As per PMI definition, Planning is a process which has to be iterated immediately after initiation of each phase.