Is it reasonable for a company to embark on cooperate social responsibility as part of its worth maximization?

تم إضافة السؤال من قبل Emmanuel Nii-Otu
تاريخ النشر: 2014/05/03
Mubashir Shahzad
من قبل Mubashir Shahzad , Oracle Functional Consultant/ERP Business Analyst , Jaffer Business System

yes it does improve goodwill and image, and has qualitative effects as well and money benefit in long term.

Plz vote.