What the source of the A/c electrical power for C-130 Aircraft? How many A/c generator in C-130?

تم إضافة السؤال من قبل hassan alromaili
تاريخ النشر: 2014/05/02
عبدالله الطياشى
من قبل عبدالله الطياشى , مكون , الوكالة التونسية للتكوين المهنى

There  is4 engene  generator  and1  for the APU  Aux power Unit  so5  an Iverter  To Transform  A/c for DC

Syed Hassan ali
من قبل Syed Hassan ali , Trainee , Pakistan International Airlines

there are5 generators .4 are installed with4 engines and1 on axuliary power unit.

hassan alromaili
من قبل hassan alromaili

   ..A/C Generators

 . The Source are5 generator .4 are main and the fifth is Standby