Can we use a hydraulic cylinder as spring ?

تم إضافة السؤال من قبل sohail zaman , Engineer - Instrumentation and Automation , National Petroleum Services Co.
تاريخ النشر: 2014/05/02
Ahmed Salah Ahmed Abd-Gelil EL-Baaly
من قبل Ahmed Salah Ahmed Abd-Gelil EL-Baaly , مهندس ميكانيكا , El-Mohandas International company & El- wahab Group Inter Bus Company

Yes there are tyeps of actuators SAC that means single acting cylinder use spring to return in case of the power line cloosed