Socially intelligent people have greater chances of success than others. In this regard, how can you develop your social intelligence?

تم إضافة السؤال من قبل HANNA SABA , Team Leader (Administrative Support), including translation, editing, and writing , Deloitte
تاريخ النشر: 2014/05/02
Hassan Junaid
من قبل Hassan Junaid , technical sales officer,poultry farm consultant , engro foods,jadeed feeds,shabeer breeder farms

It can be develop step by step by meeting new people,getting latest knowlede,getting involved in discussions,reading newspapers get conl media etcected with sociak