How can inventory in proves management in the store layout?

تم إضافة السؤال من قبل John Paul oruma , I.V.E Ass Technician , Mowasalata Transport Company
تاريخ النشر: 2014/05/01
Firdous Mohamed
من قبل Firdous Mohamed , TOP RATED Web Developer & Joomla Expert , UpWork Online (Formerly known oDesk)

Can you please provide more specific detail about the question.

Since you tagged Joomla in this question, there are more tools and extensions available in Joomla to manage online store and Inventory management system.