Why some companies file for bankruptcy while they have high Net Income?

Assuming this company follow the American GAAP

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Alsatrawi , Treasury Manager , Al Yusr Industrial Contracting Co
NIZAR PUTTENKUNNU
من قبل NIZAR PUTTENKUNNU , Group Finance Manager , Refa Gifts Markets LLC & Group of Companies

to escape from debts