Define Reading from your point of view? Which type of reading do you like?

It's great to consider that reading could be through your different senses: Audio, video, touching and or text. If you agree or disagree about the way of reading has these different varieties of perception please share us your point of view

تم إضافة السؤال من قبل Basel Hartany , Sr. Customer Success Manager , Mnasati
تاريخ النشر: 2014/04/30
Riswan Jawfar
من قبل Riswan Jawfar , Senior HVAC Technician , JW Marriott marquis

Ampere readings, voltage readings, & temperature readings