How can I replicate a (average hardcover) book's formatting in Word?

تم إضافة السؤال من قبل Amal Brahmi , Primary teacher , Ajyal Alghad
تاريخ النشر: 2014/04/30
lhoucine mekkaoui
من قبل lhoucine mekkaoui , استاذ ومدير سابقا , دار الحديث لتعليم القرآن والسنة

The writer must choose the word accurate and comprehensive reflect the content of the book so that the University shall be the basic idea for the name identical to the name.