How online booking services source and build relationship with those tons of hotels?

تم إضافة السؤال من قبل Fida Abo Alrob , Sr. Copywriter , Imena Digital
تاريخ النشر: 2014/04/30
Muhammad Yasir Khan
من قبل Muhammad Yasir Khan , Relationship Manager , Standard Chartered Bank Pakistan Limited

Just do email to the marketing manager with business subjects so it will make you contacted.