For purposes of measuring business income, the life of a business is:

a. divided into specific points in time. b. divided into irregular cycles. c. divided into discrete accounting periods. d. considered to be a continuous cycle.

تم إضافة السؤال من قبل Khaled Mohee Eldeen Abbas Mahmoud , Chartered Accountant # 10465 , Self-employed
تاريخ النشر: 2014/04/29
georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

The Answer C

umair islam
من قبل umair islam , Finance Executive , Ibrahim Fibres Limited

Divided into discrete accounting periods

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

ANSWER C

سيد عيد عبد الوهاب محمد
من قبل سيد عيد عبد الوهاب محمد , مدير مالي , فلمنج للمقاولات والانشاءات العامة

The Answer no.  C

divided into discrete accounting periods