What do you think about the use of UAV'S by civil companies and what do you think about if this is safe or not for civilians?

تم إضافة السؤال من قبل Rubén mejia , member of the Civil Aircraft Accident Investigation Bureau , Civil Aviation Bureau
تاريخ النشر: 2014/04/29
mohamed abd elgaber Mohamed
من قبل mohamed abd elgaber Mohamed , اخصائى تطبيق نظم ولوائح وظيفية , جامعة جنوب الوادى

Unacceptable and unsafe use of civilian drones because it is an adventure in which the health and safety of citizens