Puzzle: If 0ne=3, two=3, three=5, four=4,five=4, six=3, seven=5,eight=5,nine=4,ten=3,eleven=6,twelve=6,13=?,14=?

تم إضافة السؤال من قبل Nitin Chandran
تاريخ النشر: 2013/06/16
Alaa Tujjar
من قبل Alaa Tujjar , محاسب , شركة سداد تابعة لبنك الراجحي

one hundred one =13

eleven thousand =14

Abid Sheikh (CCIE, PMP, CISA, VCP)
من قبل Abid Sheikh (CCIE, PMP, CISA, VCP) , Senior System / Network Engineer , Data Steel Pipe Industries Pvt Ltd

By counting the number of letters Ten =3 Eleven =6 Twelve =6 Thirteen =8 Fourteen =8 and so on...

Muhammad Saey
من قبل Muhammad Saey , Senior Veterinary Doctor , PAFN Public Autority for Food and Nutrition

8 Letters each.

fasil bachi sulimanakath
من قبل fasil bachi sulimanakath , Assistant Accounts Manager , Fakih Medical Group ,NMC Health Care LLC

13=one hundred one14=one hundred four

Veeraiah Yadav
من قبل Veeraiah Yadav , SAP BI - Sr. Consultant , Samsung SDSE

Thirteen =5 Fourteen =3

utku gulbardak
من قبل utku gulbardak , sales representative/receptionist , BLG CAPITAL

13 =514 =4

Mustafa Minhajuddin
من قبل Mustafa Minhajuddin , Project Procurement Engineer , Setec TPI Consulting Engineers

Thirteen(13) = 8(Eight); Fourteen(14) = 7(Seven);

Nadeem Ahmad, CSCP
من قبل Nadeem Ahmad, CSCP , Manager Supply Chain (Planning & Logistics) , Brookes Pharma

13 =214 =2