How Gulf enterprises are moving towards Cloud Computing?

تم إضافة السؤال من قبل Arindam Majumder , Enterprise Architect , Multinational Company
تاريخ النشر: 2014/04/28
Abdul-Hameed Deeb Al-Sawadi
من قبل Abdul-Hameed Deeb Al-Sawadi , IT Manager , Masaneed Commercial Group (MCG)

I think they are moving slowly!

Arindam Majumder
من قبل Arindam Majumder , Enterprise Architect , Multinational Company

Thanks for the response.

What are the indicators of organization's inclination towards cloud computing.