As a business leader, how do you define your purpose?

تم إضافة السؤال من قبل Nuha Ali , writer , freelance
تاريخ النشر: 2014/04/27
Hassan Junaid
من قبل Hassan Junaid , technical sales officer,poultry farm consultant , engro foods,jadeed feeds,shabeer breeder farms

i can introduce it in market,by arranging seminar by help of sales department,by motivating staff ,by explaining the objectiv

it can be defined as"need of time,need of people,by clearing objective of my business"