Do you have the tools to enable you to do your job effectively??

تم إضافة السؤال من قبل Mohsin Raza Mughal , Manager - Ordering and Claims , Al-Ghandi Auto Group (Cadillac, GMC, Fiat and Chevrolet)
تاريخ النشر: 2014/04/27
patrick kasamba
من قبل patrick kasamba

it all depends on  your effort and determination  you put in .

 it also require one to adopt some communication skills .

Fahd Al Dossary
من قبل Fahd Al Dossary , Distribution Advisor , STC Channels -saudi Arabia

In my opinion there is nothing that would be perfect,  but I do to utilize wherever that is my hand to make things work a best as they could be done