When should you value a company using a revenue multiple vs. EBITDA?

تم إضافة السؤال من قبل Ihab El Mortada , Business Development Manager , Fookis Labs
تاريخ النشر: 2014/04/26
Ihab El Mortada
من قبل Ihab El Mortada , Business Development Manager , Fookis Labs

Companies with negative profits and EBITDA will have meaningless EBITDA multiples.  As a result, Revenue multiples are more insightful.