Costs which are ascertained after they have been incurred are known as-

1. opportunity costs2. imputed costs.3. sunk costs.4. historical costs.5. All of the Above..

تم إضافة السؤال من قبل Dasarathi Rath , Sr. Accountant , Al Luban Special Investment LLC
تاريخ النشر: 2014/04/25
SREEDEVI SUNILKUMAR
من قبل SREEDEVI SUNILKUMAR , Business finance officer , Emirates Airline

.4. historical costs