What does environmental audit involve in?

تم إضافة السؤال من قبل Fida Abo Alrob , Sr. Copywriter , Imena Digital
تاريخ النشر: 2014/04/23
Mukkaram Siddique
من قبل Mukkaram Siddique , Finance, Management & Stocks , Amazon Foods Saudi Arabia

Environmental Audit comprises of number of environmental law compliances.

The True and fair view of such compliances will be classed as environmental audit.

The environmental audit involves in the recommendations how a company can reduce the damaging impacts on the environment in an efficient and cost-benefit manner, and how it can in a long-term save funds by using environment friendly technology.