What is the difference between working on exist process and new process when using six sigma methodology?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/04/23
Shashank Nanduru
من قبل Shashank Nanduru , Assistant Manager , Dr. Reddy’s Laboratories Ltd

A new process follows DMADV ( Deifne Measure Analyse Design Verify) or DFSS ( Design for Six Sigma) while implementing a six sigma methodology. Where as an existing process needs to follow DMAIC methodology