For Structure and Attractiveness, how do you analyze it? which framework do you use?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmad Alhusainy , consulting , Self-employed
تاريخ النشر: 2014/04/21
Muhammad Awais
من قبل Muhammad Awais , Senior Software Engineer , Mediclinic Middle East

For most CRUD operations entity framework does an excellent job but when it comes to heavy queries involving more than3 or4 joins, Stored Procedures and Views does the magic.