In the world of change management, what are the phases of change process?

تم إضافة السؤال من قبل Raafat Sallam , Organizational Development and Training Consultant , Training Centers, Marketing Organizations.
تاريخ النشر: 2014/04/21
Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

Change Management Process

Phase1 - Assess for Change

Phase2 - Prepare for Change

Phase3 - Plan for Change

Phase4 - Implement the Change

Phase5 - Sustaining the Change

Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

1. Current state.

3. Transition state.

3. Future state

Muhammad Saey
من قبل Muhammad Saey , Senior Veterinary Doctor , PAFN Public Autority for Food and Nutrition

I'd like to add a general process policy of changes as Deming wheel states: PDCA plan do check act.