A company's beginning inventory is $20,0, purchases for a period are $240,0, and ending inventory is $30,0. How much is cost of goods sold?

a.$220,0 b. $230,0 c. $250,0 d.290,0 e.$240,0

تم إضافة السؤال من قبل SREEDEVI SUNILKUMAR , Business finance officer , Emirates Airline
تاريخ النشر: 2014/04/20
Muhammad Ahsan
من قبل Muhammad Ahsan , General Accountant , Emirates Hospitals Group

b.230

Muhammad Akram Shahzad Mughal
من قبل Muhammad Akram Shahzad Mughal , Assist. Manager Inventory & Warehouse , KahrPlast Co.

opening20+ purchase240-cl30=Cost of Good sold will be230$

(Beginning Inventory $20 + Purcahses $240) - Ending Inventory $30= cost of goods sold $230

therefore it must be B

Umer Aziz
من قبل Umer Aziz , Senior Accountant , TERNA Bahrain Holding - GEK Group (www.terna.gr)

Opening Inv+Purchases-Closing Inv = CGS (230$)

Jed Adtogan
من قبل Jed Adtogan , Storekeeper , Department of Education

The cost of Goods sold  is $230.00

Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

Anser is B

Umer Sharif
من قبل Umer Sharif , Consultant Lead Financial, Functional, Implementation of Infor ERP Syteline ‚ Eccountant & SmartHCM. , Bin Rasheed Technology Pvt Ltd.

Cost of goods sold = Opening stock20 +net purchases240-Closing stock =230.

Nageswaraiah Mannem Mannem
من قبل Nageswaraiah Mannem Mannem , Assistant , M/s Shalimar Automobiles

Cost of Goods Sold is230 dollars

Mukkaram Siddique
من قبل Mukkaram Siddique , Finance, Management & Stocks , Amazon Foods Saudi Arabia

CGS Cost of goods sold=

Opening stock

+ Purchases

- Closing Stock

Opening stock  $20

+ Purchases     $240

- Closing Stock $30

                          =$230/-

Mark Angelo Damuag
من قبل Mark Angelo Damuag , Financial Analyst , Evacare Management Consultancy Inc

The answer is letter b. $230.....

Mohsin Abbas
من قبل Mohsin Abbas , Finance Manager , Saudi Power Transformers Company& CG Power Systems

Answer is $230

when using periodic method evaluation for inventory