A child is admitted to the pediatric unit with a diagnosis of suspected meningococcal meningitis.

Which of the following nursing measures should the nurse do FIRST? a. Institute seizure precautions b. Assess neurologic status c. Place in respiratory isolation d. Assess vital signs

تم إضافة السؤال من قبل Dhanya Manhjeri , ER STAFF NURSE ( HAAD –RN) , LLH HOSPITAL , MUSSAFAH , ABU DHABI
تاريخ النشر: 2014/04/20
Ahmed Sharab
من قبل Ahmed Sharab , Group CEO Advisor on Healthcare Business , YAS Holding

The best answer is "C"

nadeen allefdawi
من قبل nadeen allefdawi , senior Registered Nurse in Pediatric ICU , King abdullah university hospital

C

Nilisha n
من قبل Nilisha n , Staff Nurse , Al Samawah Al Muthana Iraq

C. Place in respiratory isolation

Best Answer is C. Nurses should take necessary precautions to protect themselves and others. Then thats the time to take patient's Vital Signs and do your assessment to support and rule out initial observation and diagnosis.

Dr Asma Latif
من قبل Dr Asma Latif , Pediatric & Neonatolgy Resident , Ministory of Health

D

misbah rehman
من قبل misbah rehman , Infection preventionest , ASEER CENTERAL HOSPITAL

c

Basma Azaz
من قبل Basma Azaz , اخصائى مكافحة العدوى , مستشفيات اندلسية

droplet precautions

وضاح الصوفي
من قبل وضاح الصوفي , طبيب\أخصائي أول اطفال , مجمع الطبيب زاهر قضيب البان الطبي العام

d

علي أحمد محسن علي فاخر
من قبل علي أحمد محسن علي فاخر , مندوب الشركة الوطنية للتأمين في مستشفايات العاصمة صنعاء , شركة الوطنية للتأمين(ادراة النفقات الطبية)

b. Assess neurologic status