How will you react if you dont recieve much budget for markdown, while you need more to achieve your figures?

تم إضافة السؤال من قبل Nisar Khan , Sr.Buyer " Fashion Retail-Textile" , Fawaz Abdullaziz Al Hokair & Co.
تاريخ النشر: 2014/04/20
Sidrah Nadeem
من قبل Sidrah Nadeem , Global Marketing Manager , Hill+Knowlton Strategies

I'll make a presentation an show the impacts on potential lost financials and let the higher management decide.