What are the three most important values you demonstrate as a leader?

تم إضافة السؤال من قبل Alam Zeb , Asst Manager HR , Associated Industries Limited
تاريخ النشر: 2014/04/19
Mohammad Tohamy Hussein Hussein
من قبل Mohammad Tohamy Hussein Hussein , Chief Executive Officer & ERP Architect , Egyptian Software Group

- Infuse trust (integrity, trust, empowerment, visionary, & effective communication)

- Take calculated risks

- Promote new leaders

Fazal Ebrahim Dawood
من قبل Fazal Ebrahim Dawood , Chief Executive Officer , Stardist Ltd

Integrity

Creativity

Selflessness

Raafat Sallam
من قبل Raafat Sallam , Organizational Development and Training Consultant , Training Centers, Marketing Organizations.

1- Influncing

2- Inspiration

3- Self-discipline

Faisal Hameed Khan Khan
من قبل Faisal Hameed Khan Khan , Sr. Civil Officer , Attock Cement Pakistan

Human integrity, human values, self respect, team work